Valuta:
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

scheepvaart Wij bieden onze klanten een snelle verwerking en verzending gelukkige winkelen. International Air Express EMS, DHL, TNT International. levering Afhankelijk van de bestemming. Zoals gebruikelijk, wordt uw bestelling binnen 1-3 werkdagen, bevestigen wij uw betaling aan uw afleveradres na het verschepen. Alle pakketten moeten aanwezig zijn Na ontvangst van de betaling, een tracking-nummer via e-mail.
annuleren
Wilt u uw bestelling te annuleren, vlak voor de e-mail te sturen. En 4% annuleringskosten van toepassing zal zijn.
Terug
Gewassen of (met uitzondering van Trial) ongebruikt, in zeven dagen de datum van ontvangst van de goederen terug. Producten (S) moet worden geretourneerd of ontvangen State De goederen worden teruggestuurd naar de afzender.
1. De aangifte moet worden verkregen van de klantenservice om een ​​restitutie. Of terug te keren het pakket zal worden teruggegeven aan u.
2. Voer de reden voor terugkeer naar de terugkeer toestemming te krijgen. , En back-to-back-adres
3. Verpakking vracht. De volgende informatie met uw terugkeer: bill-to naam, adres, ship's naam, adres, ordernummer , Reden voor de terugkeer
. Return
Vervang de eisen moet na 7 dagen na ontvangst van de items die moeten worden specifieke projecten en de uitwisseling van e-mail deklantenservice De nieuwe kleur of grootte.
Het project moet een terugkeer.
Nieuwe en niet ontvangen vervangende goederen inventaris kan niet worden gegarandeerd. Na
uitwisseling is voltooid, ontvangt u een e-mail te ontvangen Kennisgeving.
LET OP:
*** De scheepvaart is nog niet terugbetaald.
*** 20% van de vergoeding wordt in mindering gebracht op de subsidie.
*** Als u het item wilt niet-kwaliteit problemen toe te voegen, de klant port inwisselen tot 20% levering tegen betaling.
*** Terug kan nodig zijn om een ​​tot twee weken te behandelen, althans crediteren van uw account in de rechtszaal.
*** Om contact met klantenservice Terug Licentie e-mail ons.
Back